Banner

Purity till Bibendum

Av | Publicerad 2014-05-03 | Lämna kommentar

Bibendum och Purity Vodka startar samarbete i SverigeFrån och med 5 maj är det importören Bibendum som kommer att distribuera Purity Vodka i Sverige, både vad gäller Systembolaget och det som kallas HORECA, det vill säga Hotell- och restaurangbranschen.

– Purity blir ett ypperligt tillskott till vår spritportfölj och kommer att bidra med den kvalitets- och premiumprofil som vi eftersöker hos våra samarbetspartners. Det ska bli oerhört spännande och vi ser fram emot att fortsätta utveckla varumärket Purity Vodka, säger BIbendums VD Daniel Gyhlénius, VD.

Ordföranden Göran Bernhoff i Purity Vodka AB säger å sin sida så här:

– Vi har stora ambitioner för vårt varumärke i Sverige och ser med tillförsikt framtiden an. Bibendum är med sin breda marknads-täckning och kvalificerade marknads- och säljorganisation en perfekt samarbetspartner.

 

Etiketter: , , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.