Banner

Ölskolan: Våga lagra öl!

  Lager är en lager och bör inte lagras. Men det finns massor av spännande öl som mår bra av att glömmas bort några år i källaren. Upptäckten blir desto större när brygden slås upp i ett glas flera år efter utgångsdatum.

Ölskolan: Boom för imperial stout

Nu kommer de starka mörka ölen – och som de kommer, flera stycken. Mörkt, alkoholstarkt med massor av toner av choklad och kaffe. Fylligt, komplext och med en skön efterbeska. Och inte minst – lagringståligt. Se där några av de egenskaper vi hittar hos en av världens mest spännande öltyper: Russian Imperial Stout. Eller Imperial […]

Ölskolan: Mörkt, mulligt & mustigt öl

Kraftigt blir det, gärna lite sött med bra beska och det går förvånansvärt bra till maten. Den mörka ölen överraskar samtidigt med sin mångfald. Här hittar vi allt från schwarzbier, bayerskt och kraftiga varianter som smakar tjära. Följ med i Allt om Whiskys ölskola om mörkt öl och läs mer om de olika öltyperna, tips […]

Ölskolan: Veteöl – perfekt till mat

Friskt, matvänligt – en riktigt skön törstsläckare. Men som smakar. Där har du veteölet i ett nötskal. Fortfarande inte övertygad? Drick en välkyld variant på uteserveringen till sashimin – beroendeframkallande!

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.