Om Allt om Whisky

Allt om Whisky tidningar

Allt om whisky är tidningen för dig som är intresserad av whisky och öl. Är du passionerad provare med ett bibliotek av några av de finaste centilitrarna eller gillar du att ta en blended ibland, eller kanske hellre bourbon? Hos oss finner du helt enkelt allt om whisky – reportage, nyheter, profiler, tester, frågor och svar, tips, med mera. Vi lovar att vi har något åt alla som tycker om whisky och öl.

Tidningen startades 2003 av Åke Jacobson och Tasty News Publishing Co. Chefredaktör för Allt om whisky är Emma Andersson. Du får gärna citera våra texter, så länge du anger källan. Förlaget startade även tidningarna Allt om vin och Världens Viner.

Vill du prenumerera, klicka här för vårt senaste erbjudande.

Trevlig läsning!

/Emma Andersson, chefredaktör

Redaktionen

Ansvarig utgivare

ake-jacobssonÅke Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Han sålde Allt om Vin och grundade 2006 Världens Viner, vinmagasinet som 2010 blev utsedd till världens bästa vintidning.
Kontakt: ake@tastynews.se, 0707 688 686

Chefredaktör

emma-anderssonEmma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.
Emma har besökt de flesta destillerierna i Skottland men även flera i Irland och Sverige. Hon nöjer sig inte med drycken whisky utan har ett gediget kunnande om Grappa, gin och de flesta destillerade drycker som finns.
Kontakt: emma@tastynews.se, 0704 868 250

Redaktionssekreterare

bernt-danielssonBernt Danielsson författare och konstnär med stort dryckesintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har ett stort intresse för starka drycker men också historien bakom allt. Att söka och skriva om nyheter görs dagligen av Bernt. Han har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör och har varit med sedan starten av Allt Om Whisky & Öl 2003.
Kontakt: info@berntdaniel.se, 0707 652 110

Övriga medarbetare

elisabeth-paulsonElisabeth Paulson har en gedigen erfarenhet från branschen, både krogsvängen samt importörsledet och är dessutom en erkänt duktig vinprovare. Har jobbat med bland annat Freixenet och fler andra vinimportfirmor i Sverige.
Kontakt: elisabeth@tastynews.se, 0705 849 493