Banner

God Lager – ofiltrerad storsäljare

Av | Publicerad 2017-01-25 | Lämna kommentar


I drygt 20 år har Nils Oscar bryggt öl och nästan lika länge har deras klassiker Nils Oscar God Lager funnits. Nu lanseras den igen, men denna gång i en ofiltrerad, begränsad upplaga för att fira 20 år på den svenska ölmarknaden.

Den ofiltrerade versionen av Nils Oscar God Lager smakar mer på grund av att partiklarna är kvar, vilket ger ölet lite extra karaktär. Nils Oscar God Lager Ofiltrerad har en kraftigare och fylligare smak än sin filtrerade motsvarighet.

Nils Oscar God Lager Ofiltrerad lanseras i Systembolagets exklusiva sortiment den 17 februari. Totalt lanseras 20 000 flaskor på 50 centiliter. Alkoholhalten ligger på 5,3 procent. Systembolagsnumret är 11485 och priset är 29,90 kronor.

Etiketter: , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.