God Lager – ofiltrerad storsäljare


I drygt 20 år har Nils Oscar bryggt öl och nästan lika länge har deras klassiker Nils Oscar God Lager funnits. Nu lanseras den igen, men denna gång i en ofiltrerad, begränsad upplaga för att fira 20 år på den svenska ölmarknaden.

Den ofiltrerade versionen av Nils Oscar God Lager smakar mer på grund av att partiklarna är kvar, vilket ger ölet lite extra karaktär. Nils Oscar God Lager Ofiltrerad har en kraftigare och fylligare smak än sin filtrerade motsvarighet.

Nils Oscar God Lager Ofiltrerad lanseras i Systembolagets exklusiva sortiment den 17 februari. Totalt lanseras 20 000 flaskor på 50 centiliter. Alkoholhalten ligger på 5,3 procent. Systembolagsnumret är 11485 och priset är 29,90 kronor.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!