Banner

Hole-in-One tre år framåt

Av | Publicerad 2014-10-27 | Lämna kommentar

mza_7119884407421762229.1024x1024-65Sedan 2012 har whiskyn Glenmorangie samarbetat med golftävlingen The Open Championship. Det är världens äldsta internationella stortävling inom golf och har spelats på de bästa banorna sedan 1860. Den arrangeras sedan 1919 av The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews (R&A)

Nyligen skrev whiskyn och tävlingen ett kontrakt som sträcker sig tre år framåt. Nästa år kommer Glenmorangie att vara ”Spirit of The Open” när den går av stapeln i St Andrews. De följande två åren blir det på Royal Troon Golf Club och Royal Birkdale Golf Club.

GLENMORANGIEPresident och CEO på Glenmorangie Company är

Marc Hoellinger, som uttryckte både glädje och stolthet över det fortsatta samarbetet, och Michael Tate från R&A tillade: ”Vår målsättning är att se till att åskådarna tar med sig underbara minnen när de besöker The Open, och Glenmorangie spelar en stor roll i att tillhandahålla dessa upplevelser under tävlingens gång”.

Etiketter: , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.