Stout från Kees efter maten?


Idag lanseras Caramel Fudge Stout från Brouwerij Kees i Nederländerna.

Bryggeriet Kees ligger i Middelburg – Zeeland i den sydvästra delen av Nederländerna.

Bryggmästaren Kees Bubberman utbildade sig ursprungligen till kock, men 1996 blev han medlem i en amatörbryggarförening och så småningom övergav han maten för faten, så att säga.

2007 blev han bryggmästare på bryggeriet Emelisse Kamperland. 2014 startade sitt eget bryggeri och har sedan dess utvecklat sin passion för öl ännu mer.

I dag har han närmare 27 olika öl i sitt sortiment och från och med idag kan vi avsmaka hans Caramel Fudge Stout. Den har 11,5 procents alkoholhalt och beskrivs som ”en efterrätt i sig”. Efter fredagsmiddagen kanske?

Caramel Fudge Stout
Nr: 11596
Pris: 39,90 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!