Banner

Stout från Kees efter maten?

Av | Publicerad 2017-03-17 | Lämna kommentar


Idag lanseras Caramel Fudge Stout från Brouwerij Kees i Nederländerna.

Bryggeriet Kees ligger i Middelburg – Zeeland i den sydvästra delen av Nederländerna.

Bryggmästaren Kees Bubberman utbildade sig ursprungligen till kock, men 1996 blev han medlem i en amatörbryggarförening och så småningom övergav han maten för faten, så att säga.

2007 blev han bryggmästare på bryggeriet Emelisse Kamperland. 2014 startade sitt eget bryggeri och har sedan dess utvecklat sin passion för öl ännu mer.

I dag har han närmare 27 olika öl i sitt sortiment och från och med idag kan vi avsmaka hans Caramel Fudge Stout. Den har 11,5 procents alkoholhalt och beskrivs som ”en efterrätt i sig”. Efter fredagsmiddagen kanske?

Caramel Fudge Stout
Nr: 11596
Pris: 39,90 kr

Etiketter: ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

  • Välkommen

    Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

  • Aktuellt nummer

    Senaste numret av Allt om Whisky
  • Från tidningen

    Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
  • Whisky, öl och mat

  • Missat något nummer?

    Gamla nummer av Allt om Whisky
  • Citera oss gärna

    Creative Commons License
    Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.