Banner

Gå med i Tasty Wine Club

AoW_vinglasVill du lära dig mer om vin & mat?
För alla dina sinnen, så lyder vår stolta devis. Efter många års arbete tillsammans med magasinet Världens Viner vill vi dela med oss av resan i sinnenas rike. Vi kan konstatera att intresset för vin och mat fortfarande ökar och att man allt oftare vill uppleva detta i samband med en resa. Det finns en lustfylld längtan att finna det goda livet i unika möten, oavsett om det är på restauranger eller i hemmakök längs vägen.

Dessa resor och mycket mer kan du få tillsammans med Tasty Wine Club?
Vi lärde oss genom tidningens unika koncept hur botaniserandet i den internationella gastronomin och vinnäringen blivit allt vanligare. Just därför vill vi vara med och dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter.?

aow_vinerinspiration

Gå med i Tasty Wine Club så att vi tillsammans kan göra 2016 till ett år där du har möjlighet att utveckla ditt vinintresse på flera plan. Provningar, resor och möten med vinpersonligheter, nyhetsbrev, allt detta kommer vi att jobba med.

Anmäl ditt intresse till elisabeth@tastywineclub.se så får du mer information.

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.