Introtext

Fullmatat nummer för alla smaker

Emma Andersson, ChefredaktörI nummer 4, 2017 fortsätter vi berätta om våra grannar i Norden med en påhälsning hos norska destilleriet Myken. Vår utsände kollar årets rökiga Balvenie, vi testar Bunnahabhain och dricker Kinesiskt öl. Läs historien bakom destillerijätten William Grant & sons och häng med till Speyburn och Blair Athol Distillery. Kom ihåg att prenumerera för ännu mer läsning! Emma, Chefredaktör/Master of Whisky

  • Välkommen

    Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

  • Aktuellt nummer

    Senaste numret av Allt om Whisky
  • Från tidningen

    Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
  • Whisky, öl och mat

  • Missat något nummer?

    Gamla nummer av Allt om Whisky
  • Citera oss gärna

    Creative Commons License
    Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.