Banner

Om Allt om Whisky

Emma AnderssonAllt om whisky är tidningen för dig som är intresserad av whisky och öl. Är du passionerad provare med ett bibliotek av några av de finaste centilitrarna eller gillar du att ta en blended ibland, eller kanske hellre bourbon? Hos oss finner du helt enkelt allt om whisky – reportage, nyheter, profiler, tester, frågor och svar, tips, med mera. Vi lovar att vi har något åt alla som tycker om whisky och öl.

Tidningen startades 2003 av Åke Jacobson och Tasty News Publishing Co. Förlaget driver även tidningen Världens Viner. Chefredaktör för Allt om whisky är Emma Andersson. Du får gärna citera våra texter, så länge du anger källan.

Vill du prenumerera, klicka här för vårt senaste erbjudande.

Trevlig läsning!

/Emma Andersson, chefredaktör

Redaktionen

Ansvarig utgivare

ake-jacobssonÅke Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Han sålde Allt om Vin och grundade 2006 Världens Viner, vinmagasinet som 2010 blev utsedd till världen bästa vintidning.
Kontakt: ake@tastynews.se, 0707 688 686

Chefredaktör

emma-anderssonEmma Andersson är även chefredaktör på Världens Viners systertidning Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.
Kontakt: emma@tastynews.se, 0704 868 250

Redaktionssekreterare

bernt-danielssonBernt Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör.
Kontakt: info@berntdaniel.se, 0707 652 110

Övriga medarbetare

elisabeth-paulsonElisabeth Paulson har en gedigen erfarenhet från branschen, både krogsvängen samt importörsledet och är dessutom en erkänt duktig vinprovare. Har jobbat med bland annat Freixenet och fler andra vinimportfirmor i Sverige.
Kontakt: elisabeth@tastynews.se, 0705 849 493

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.