
Hej!
Den här artikeln och mycket mer får du tillgång till genom att bli medlem i Allt om Whisky+.
Se allt du får tillgång till här
I Nikkas Miyagikyo Distillery i bergsdalen utanför Sendai döljer sig en av japansk whiskys mest underskattade nycklar: jäsningen. Den tysta, mikroskopiska processen som sker långt innan destillering och fatlagring är det som i grunden formar den fruktiga, eleganta och nästan eteriska husstil som gjort Miyagikyo till en av Japans mest särpräglade destillerier.
Den här artikeln och mycket mer får du tillgång till genom att bli medlem i Allt om Whisky+.
Se allt du får tillgång till här
Allt om whisky är den digitala destinationen för dig som är intresserad av whisky och öl. Oavsett om du är en passionerad provare med ett bibliotek av några av de finaste centilitrarna, gillar att ta en blended ibland, eller kanske hellre föredrar bourbon – hos oss finner du helt enkelt allt om whisky digitalt. Njut av vårt digitala innehåll med reportage, nyheter, profiler, tester, frågor och svar, tips och mycket mer. Vi lovar att vi har något åt alla som tycker om whisky och öl.
© Allt om Whisky