Meet and greet med Tomatin

Av | Publicerad 2013-10-01 | Lämna kommentar

Öl- och whiskymässan går in på sin andra vecka efter en succéhelg där flera spännande nyheter har funnits att prova och seminarierna varit fulltecknade.

Men det är inte slut än, långt ifrån. För nu kommer fler celebra besök och håller Master Classes, fördjupande föreläsningar.
En av dem är Graham Eunson, Tomatin Distillery Manager, som under två föreläsningar samt ett meet and greet ger whiskyälskare chansen att få en inblick i Tomatins whiskyhantverk, en spännande destillerihistoria och en provsmakning av Eunsons personligt utvalda whiskysorter.

Under fredagen den 4 oktober har han sitt Meet & Greet på Bishops Arms Gamla Stan där han presenterar två specialutgåvor samt två nya produkter ur Tomatin Core Range. Sedan, på mässan, kör han föreläsningar, dels fredagen den 4 oktober, dels dagen efter.

Graham Euson

Graham Euson, Tomatin Distillery Manager

Graham Eunson har en framgångsrik karriär hos bland andra Scapa, Glenmorangie och Glenglassaugh. För två år sedan tog Eunson över ledarskapet för Tomatin efter Douglas Campbell.

Och när ni ändå är på mässan, glöm inte bort att hälsa på i Allt om Whiskys monter 51 och träffa delar av redaktionen. Eller varför inte smygläsa nya och gamla nummer av Skandinaviens bästa whiskymagasin?

Etiketter: , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

  • Välkommen

    Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

  • Aktuellt nummer

    Senaste numret av Allt om Whisky
  • Från tidningen

    Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
  • Whisky, öl och mat

  • Missat något nummer?

    Gamla nummer av Allt om Whisky
  • Citera oss gärna

    Creative Commons License
    Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.