Meet and greet med Tomatin

Öl- och whiskymässan går in på sin andra vecka efter en succéhelg där flera spännande nyheter har funnits att prova och seminarierna varit fulltecknade.

Men det är inte slut än, långt ifrån. För nu kommer fler celebra besök och håller Master Classes, fördjupande föreläsningar.
En av dem är Graham Eunson, Tomatin Distillery Manager, som under två föreläsningar samt ett meet and greet ger whiskyälskare chansen att få en inblick i Tomatins whiskyhantverk, en spännande destillerihistoria och en provsmakning av Eunsons personligt utvalda whiskysorter.

Under fredagen den 4 oktober har han sitt Meet & Greet på Bishops Arms Gamla Stan där han presenterar två specialutgåvor samt två nya produkter ur Tomatin Core Range. Sedan, på mässan, kör han föreläsningar, dels fredagen den 4 oktober, dels dagen efter.

Graham Euson
Graham Euson, Tomatin Distillery Manager

Graham Eunson har en framgångsrik karriär hos bland andra Scapa, Glenmorangie och Glenglassaugh. För två år sedan tog Eunson över ledarskapet för Tomatin efter Douglas Campbell.

Och när ni ändå är på mässan, glöm inte bort att hälsa på i Allt om Whiskys monter 51 och träffa delar av redaktionen. Eller varför inte smygläsa nya och gamla nummer av Skandinaviens bästa whiskymagasin?

Johan Franco Cereceda är en av landets mest meriterade vinjournalister. Har bred erfarenhet av både journalistik och vin och annan dryck, bland annat som uppskattad utbildare. Johan har tidigare dessutom jobbat på flera av landets vintidningar. Är en av Nordens ledande Spanienspecialister.