Banner

Jaga med Allt om Whisky!

Av | Publicerad 2015-03-12 | Lämna kommentar

Jakt2015_AlltOmWhisky_12mars_Page_1_Image_0003Den 17-19 april går ”Jakt 2015 – Stockholm Game Fair” av stapeln i Nackastrandsmässan. Där hittar ni allt inom jakt: livsstil, säkerhet, utrustning, jaktresor, mode, mat och dryck.
Mat och dryck, ja – Allt om Whisky medverkar med en egen monter där ni förutom vin och whisky från Haugengruppen också träffar Allt om Whiskys mycket jaktintresserade mästerkock Anders Levén. Jakt2015_AlltOmWhisky_12mars_Page_1_Image_0006Han bjuder på Älgburgare med picklad lök och äpple, västerbottencreme och Yakiniku på dovvilt med färskost och sallad i tunnbröd.
Mässan är öppen mellan 11.00 och 20.00 på fredagen den 17, och mellan 10.00 och 18.00 på lördagen och söndagen. Biljett kostar 180 kronor och kan köpas på tickster.com eller direkt i mässentrén.Jakt2015_AlltOmWhisky_12mars_Page_1_Image_0007

Etiketter: ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.