Banner

Personliga betraktelser, tips och åsikter om whisky och öl från Allt om Whiskys redaktion.

Senaste inläggen i kategorin Bloggen

Gott nytt whisky-år!

Vi har haft ett fantastiskt 2011 på Allt om Whisky och nu satsar vi på att ge er läsare ännu mer service här på hemsidan under 2012. Nu går vi in på vårt nionde år och det firar vi med att öka utgivningen till sex utgåvor per år. Vi lovar att det kommer att bli […]

Vinnarna i Anna Ternheim-tävlingen

Tack alla som varit med och tävlat om Anna Ternheims nya platta ”The night visitor”. Nu är tävlingen avgjord!

Allt om Whiskys jullista på Spotify

Här är den enda listan du behöver med de bästa jullåtarna någonsin. De mest utslitna låtarna har vi låtit pensionera sig och istället får du en bra blandning av stämning, atmosfär och nya spännande grepp. Häll upp en favoritwhisky och låt julstämningen flöda fritt! Inte sugen på julmusik? Inga problem – lyssna gärna på någon […]

Tävling: Vinn Anna Ternheims nya album

Anna Ternheim for till Nashville för att spela in sin senaste platta The Night Visitor. Det kanske inte är något nytt grepp, men sällan har resultatet blivit så lyckat. Låtarna är vackert avskalade och bandet kompletterar Anna perfekt. Nu kan du vinna skivan här på Allt om Whiskys webb.

Här är 2011 års AoW-stipendiater

På Stockholm Beer & Whisky festival offentliggjordes 2011 års stipendiater. Årets stipendium gick till Nour El Refai och Håkan Dahlberg. Nour är komiker och författare, Håkan driver egna sajten ilovewhisky.se.

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.