Allt om Whiskys jullista på Spotify

SpotifyHär är den enda listan du behöver med de bästa jullåtarna någonsin. De mest utslitna låtarna har vi låtit pensionera sig och istället får du en bra blandning av stämning, atmosfär och nya spännande grepp. Häll upp en favoritwhisky och låt julstämningen flöda fritt!
Inte sugen på julmusik? Inga problem – lyssna gärna på någon annan av våra spellistor på vår Spotify-sida.

Etiketter

David Mortimer-Hawkins är whiskynörden som spenderar sina dagar som A&R på Sony Music, och är delägare i bryggeriet Frequency Beer Works. Hans passion för musik, öl och whisky i lika delar lyser igenom hans smaknoter, som ofta refererar till musik och artister. Nu vet ni varför! När han inte syns hos oss hörs han allt som oftast på Bandit Radio, där han pratar om just musik, öl och whisky.