Tävling: Vinn Anna Ternheims nya album

Anna Ternheim: The Night VisitorAnna Ternheim for till Nashville för att spela in sin senaste platta The Night Visitor. Det kanske inte är något nytt grepp, men sällan har resultatet blivit så lyckat. Låtarna är vackert avskalade och bandet kompletterar Anna perfekt. Nu kan du vinna skivan här på Allt om Whiskys webb.

Fyll bara i ditt namn och svara på den enkla frågan:
Vilka två av Annas medmusiker medverkar även i senaste numret av Allt om Whisky – nummer 4/2011?

Redaktionstomten drar tre vinnare av de som svarat rätt.
Tävlingen pågår till den 13/12.

Tävlingen är avgjord.
Rätt svar: David Ferguson och Matt Sweeney.

Vinnare: Karl-Henrik Aronsson (Hjo), Sven-Eric Bågenstål (Nässjö) och Lennart Svensson (Varberg).

Stort tack till alla som deltagit.

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.