Banner

Ny vintrig design på Loch Lomonds guldvinnande whisky

Har du inte köpt alla kluckande klappar än så kommer här ett tips med fin förpackning och trevligt innehåll.

Julklappstips: böcker om mat och dryck

Ute efter julklappar i snart sista stund? Varför inte en bok? Och naturligtvis en mat- eller dryckesbok. Vi tipsar om sex pärlor i höstens digra utgivning.

Glenmorangie får pris för sina ostron

Första delen för att återetablera de europeiska ostronen i vattnet vid destilleriet Glenmorangie är nu klart och har resulterat i tre eftertraktade miljöutmärkelser.

Här är 2018 års stipendiater!

Äntligen är det officiellt! Årets stipendiater till Allt om Whiskys och Old Pulteneys resestipendium heter Helena Pettersson och Martin Ahlquist!

Dagens dram Aberlour

Emma och Jonas testar två lite festligare whiskies från Aberlour. Nämligen Aberlour 12 och Aberlour A’Bunadh.

Allt om Whisky testar Amrut

Vi kan göra det klart redan här: Amruts styrka ligger i det faktum att ingen tror att det går att producera så pass stiltypisk maltwhisky i Indien. Likt sina japanska sysslingar är det påfallande likt den skotska malten i karaktär, vilket väcker många frågor om klimatets, luften och vattnets egentliga inverkan; det kan knappast finnas […]

Premiär för Mackmyras prestige

Idag lanserar Mackmyra en elvaårig whisky som lagrats på fat från Champagnehuset Philipponnat. Moment Prestige är resultatet av två hantverksmässiga dryckesproducenter, Mackmyra och Philipponnat, som båda värnar om att förvalta hantverket och att förädla traditioner.

Annons

Banner
  • Välkommen

    Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

  • Aktuellt nummer

    Senaste numret av Allt om Whisky
  • Från tidningen

    Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
  • Whisky, öl och mat

  • Missat något nummer?

    Gamla nummer av Allt om Whisky
  • Citera oss gärna

    Creative Commons License
    Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.