Fyra toppriser till Teeling


Det blev ännu ett framgångsrikt år för Teeling vid det prestigefyllda evenemanget World Whiskies Awards 2018. De plockade hem medaljer i fyra olika kategorier.

Teeling Whiskey Stout Cask vann utmärkelsen Best Irish Blended Limited Release, Brabazon 2 utnämndes till NAS Irish Single Malt, Teeling 24 Year Old Single vann medaljen för kategorin Best 21+ Years Old Irish Single Malt och Teeling’s Single Grain slutligen utsågs till Best Irish Grain, och det gjorde den för tredje året i rad.

Så här sa Jack Teeling:
– Vi känner oss verkligen hedrade av att vår irländska whiskey fortsätter att utnämnas till några av de bästa i världen. Utmärkelserna markerar en bra början på 2018, som kommer att bli ett riktigt landmärkesår för Teeling och Dublin whisky, i och med lanseringen av vår första Single Pot Still whiskey från vårt nya Dublin-destilleri senare i år.”

Några av de prisbelönta dropparna finns på Systembolaget. Ta en titt i listan här.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!