Allt om Whisky tackar Peter Borg

Avgående Peter Borg och tillträdande Susan Stenström.

Vi på Allt om Whisky vill tacka Peter Borg för hans engagemang i Sveriges Whiskyförbund, SWF. Många år har han funnits i whisky-Sveriges innersta krets och drivit förbundet mot tydliga mål med hjärta och själ. Han har suttit i styrelsen under 12 år och varit ordförande i sju av dem.

Förbundet organiserar svenska whiskyklubbar i Sverige för att främja en god dryckeskultur samtidigt som man arbetar för att öka whiskykunskaperna runt om på olika vis. Genom deras kunskap och kontakter ger de klubbarna möjlighet till stöd, särskilda evenemang, chans till internationella provningsledare, spännande buteljeringar, information om mässor runt om i landet och mycket, mycket mer. Whisky-Sverige har ändrats genom åren och behoven och önskemålen från klubbarna likaså. En viktig del av rollen som ordförande är ett ansvar som är både roligt, spännande, svårt och samtidigt tungt. Hur de kan fortsätta stötta sina klubbar hänger självklart mycket på den nya styrelsen, men även klubbarna själva har en viktig roll i detta.

Vi passar på att gratulera Susan Stenström till den nya ordförandeposten. Henne, SWF och resten av styrelsen kommer ni få läsa mer av i Allt om Whiskys kommande nummer.
Det är tråkigt att tacka för det som varit och säga hej då till Peter, vi önskar honom all lycka. Jag, tillsammans med mina medarbetare, hoppas att våra vägar möts snart igen någonstans bland whiskyfolk och mässor.

Är du nyfiken på Svenska Whiskyförbundet och vill veta mer kan du gå in på deras hemsida www.svenskawhisky.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!