Mässrevansch

Av | Publicerad 2014-04-14 | Lämna kommentar

En öl & whiskeymässa 2014 i Göteborg.Foto: Niklas MaupoixI helgen gick En Öl & Whiskymässa i Göteborg av stapeln för andra gången. Vid förra årets mässa blev intresset större än förväntat och många som hade förköpsbiljetter kom inte in. I år hade man gjort flera logistiska förändringar vilket resulterade i en lyckad mässa som besöktes av 16 000 personer under tre dagar.

– Årets arrangemang gav oss en möjlighet att få revanschera och visa att det är möjligt att arrangera en stor och lyckad dryckesmässa i Sveriges andra stad. Utställarna är imponerade av Göteborgspubliken som visat ett stort engagemang och intresse, säger Stanley Wong som arrangerar En Öl & Whiskymässa tillsammans med Svenska Mässan AB.

Foto: Niklas Maupoix

Etiketter: , , , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.