Mässrevansch

En öl & whiskeymässa 2014 i Göteborg.Foto: Niklas MaupoixI helgen gick En Öl & Whiskymässa i Göteborg av stapeln för andra gången. Vid förra årets mässa blev intresset större än förväntat och många som hade förköpsbiljetter kom inte in. I år hade man gjort flera logistiska förändringar vilket resulterade i en lyckad mässa som besöktes av 16 000 personer under tre dagar.

– Årets arrangemang gav oss en möjlighet att få revanschera och visa att det är möjligt att arrangera en stor och lyckad dryckesmässa i Sveriges andra stad. Utställarna är imponerade av Göteborgspubliken som visat ett stort engagemang och intresse, säger Stanley Wong som arrangerar En Öl & Whiskymässa tillsammans med Svenska Mässan AB.

Foto: Niklas Maupoix

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör

Verifierad av MonsterInsights