Banner

Amerikansk TV-stjärna Purity Vodkas ambassadör

Av | Publicerad 2014-07-12 | Lämna kommentar


purityvodka02Under 2014 har Purity Vodka åter fördubblat försäljningen på den amerikanska marknaden. Man har nu utsett skådespelaren Joel McHale, känd från bland annat TV-serien Community, till ambassadör för varumärket från Ellinge slott. Inledningsvis kommer man få följa honom i jakten på genuina hantverksmetoder inom olika branscher, som en jämförelse med bolagets egen passion för småskalighet.

Joel McHale är en av de mest anlitade skådespelarna i branschen just nu. Nyligen hade han huvudrollen I NBCs succéserie Community och dessutom fortsätter McHale med sin satir over pop-kulturen och aktuella händelser i The Soup.

McHale– Vi är glada över att Joel McHale blir ambassadör för Purity Vodka. Han har en humoristisk och rapp personlighet som speglar vårt varumärke väl, säger Thomas Kuuttanen, Master Blender och Purity Vodkas grundare.

Etiketter: , , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.