Amerikansk TV-stjärna Purity Vodkas ambassadör


purityvodka02Under 2014 har Purity Vodka åter fördubblat försäljningen på den amerikanska marknaden. Man har nu utsett skådespelaren Joel McHale, känd från bland annat TV-serien Community, till ambassadör för varumärket från Ellinge slott. Inledningsvis kommer man få följa honom i jakten på genuina hantverksmetoder inom olika branscher, som en jämförelse med bolagets egen passion för småskalighet.

Joel McHale är en av de mest anlitade skådespelarna i branschen just nu. Nyligen hade han huvudrollen I NBCs succéserie Community och dessutom fortsätter McHale med sin satir over pop-kulturen och aktuella händelser i The Soup.

McHale– Vi är glada över att Joel McHale blir ambassadör för Purity Vodka. Han har en humoristisk och rapp personlighet som speglar vårt varumärke väl, säger Thomas Kuuttanen, Master Blender och Purity Vodkas grundare.

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör