Banner

Puritys segrar

Av | Publicerad 2014-12-08 | Lämna kommentar

Purity-Thomas1Skånska Purity Vodka blev igår kväll utsedd till bästa spritsort vid den stora internationella tävlingen The Spirits Masters som arrangeras av tidningen The Spirits Business i London. Detta är första gången någonsin som en vodkaproducent belönas med den utmärkelsen. Dessutom tog Purity hem titeln The Grand Vodka Master igen och blev därmed det första varumärket som belönats med den prestigefyllda titeln fyra år i rad.

Under årets  tävlingar testades mer än tusen bidrag i en mängd olika kategorier. Medaljerna som delas ut är baserade på blindprovningar som utförs av olika jurypaneler bestående av ledande spritexperter och branschjournalister.

– Storleksmässigt är Purity Vodka klart minst bland de varumärken som deltar. Men experterna dömer efter smak, komplexitet och fyllighet. Vårt långsiktiga arbete med att förfina varje detalj har betalat sig väl med fem Mastertitlar och närmare 100 segrar i internationella tävlingar. Nu är vi redo att ytterligare öka produktionen och ser fram emot att kunna möta den växande efterfrågan, inte minst på den internationella marknaden, säger Thomas Kuuttanen, Master Blender och grundare av Purity Vodka.

Etiketter: ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.