Världens största whiskymässa slår upp portarna

Av | Publicerad 2015-09-23 | Lämna kommentar

Fler besökare, fler utställare och ännu bättre provningar. Det handlar om världens största whiskymässa och en av världens största ölmässor, Stockholm Beer & Whisky Festival. Allt under samma tak. I morgon är det dags, de slår mässan upp sina portar. Att bege sig till mässan är ett obligatorium för varje dryckesintresserad.

whiskymassan2_500

Sveriges ledande whiskymagasin Allt om Whisky & Öl är naturligtvis på plats med egen påkostad monter.
2014 års mässa slog alla rekord då över 37 000 kunskapstörstande besökare från hela världen besökte dryckeseventet, bevistade provningar och provade litervis med whisky, öl, vin, champagne och annat i dryckesform.

– I år har våra över 220 utställare fler spännande nyheter är någonsin! Vi slår alla rekord igen, säger Marianne Wallberg, mässgeneral och initiativtagare.

Flera av landets viktigaste importörer av all slags dryck är på plats och mässarrangörerna erbjuder en rad intressanta provningar av både öl, whisky men även rom- och vinprovningar erbjuds. Det är 24e året i rad mässan hålls.

Fotnot. Även Allt om Whisky & Öls systertidning Världens Viner finns på plats.

Öppettider:
Torsdagen den 24/9: 14-23
Fredagen den 25/9: 14-24
Lördagen den 26/9: 11-24
Samt:
Torsdagen den 1/10: 14-23
Fredagen den 2/10: 14-24
Lördagen den 3/10: 11-24
För mer info, gå in på www.stockholmbeer.se

Etiketter: , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

  • Välkommen

    Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

  • Aktuellt nummer

    Senaste numret av Allt om Whisky
  • Från tidningen

    Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
  • Whisky, öl och mat

  • Missat något nummer?

    Gamla nummer av Allt om Whisky
  • Citera oss gärna

    Creative Commons License
    Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.