Världens största whiskymässa slår upp portarna

Fler besökare, fler utställare och ännu bättre provningar. Det handlar om världens största whiskymässa och en av världens största ölmässor, Stockholm Beer & Whisky Festival. Allt under samma tak. I morgon är det dags, de slår mässan upp sina portar. Att bege sig till mässan är ett obligatorium för varje dryckesintresserad.

whiskymassan2_500

Sveriges ledande whiskymagasin Allt om Whisky & Öl är naturligtvis på plats med egen påkostad monter.
2014 års mässa slog alla rekord då över 37 000 kunskapstörstande besökare från hela världen besökte dryckeseventet, bevistade provningar och provade litervis med whisky, öl, vin, champagne och annat i dryckesform.

– I år har våra över 220 utställare fler spännande nyheter är någonsin! Vi slår alla rekord igen, säger Marianne Wallberg, mässgeneral och initiativtagare.

Flera av landets viktigaste importörer av all slags dryck är på plats och mässarrangörerna erbjuder en rad intressanta provningar av både öl, whisky men även rom- och vinprovningar erbjuds. Det är 24e året i rad mässan hålls.

Fotnot. Även Allt om Whisky & Öls systertidning Världens Viner finns på plats.

Öppettider:
Torsdagen den 24/9: 14-23
Fredagen den 25/9: 14-24
Lördagen den 26/9: 11-24
Samt:
Torsdagen den 1/10: 14-23
Fredagen den 2/10: 14-24
Lördagen den 3/10: 11-24
För mer info, gå in på www.stockholmbeer.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!