Banner

Unikt tillfälle! Bli vår whiskyambassadör!

Av | Publicerad 2016-03-29 | Lämna kommentar

Stipendium Old Pulteney

Nu har du som Allt om Whiskys läsare en unik chans att bli whiskyambassadör. Detta tack vare att Allt om Whisky åter utlyser ett rese- och studiestipendium.

Stipendiet innebär att du får en flerdagars resa till Old Pulteneys destilleri inklusive specialguidad tur, flera spännande whiskymiddagar, skönt boende. Med det slutar inte där. Du kommer också att få lära dig allt om whiskyproduktionen från grunden, om fatlagring, destillation och blending. Med denna kunskap kommer du att bli en förträfflig whiskyambassadör. Inte bara för tidningen Allt om Whisky och destilleriet Old Pulteney utan generellt.

Förra årets stipendiater, David Tjeder och Frida Birkehede

Förra årets stipendiater, David Tjeder och Frida Birkehede.

Det kanske största av allt är att du kommer att få välja ut ett fat tillsammans med tidningen och destilleriets destillerichef som ska bli din och tidningens alldeles speciella buteljering. Buteljerna från fatet ni väljer kommer att säljas exklusivt på Systembolaget i Sverige.

Old Pulteney

Intresserad?
Skriv en motivering till varför just du ska få stipendiet och mejla den till stipendium@alltomwhisky.se senast den 30 april 2016. Glöm inte att skicka med alla kontaktuppgifter (namn, adress, telefon, email, ålder). Skriv gärna hur du skulle bli en bra ambassadör, berätta lite om dina tidigare erfarenheter kring whisky och glöm inte att sända med en högupplöst bild på dig själv. Redaktionsledningen för tidningen Allt om

Whisky utser tillsammans med Berntson Brands årets stipendiater under maj och kommer kontakta de utvalda i juni. Vinnarna presenteras sedan i Allt om Whisky nummer 4 i september 2016.

Etiketter: ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.