Banner

Highland Park med ny vikingdesign

Highland Park lanserar en helt ny design som hämtat inspiration från vikingarna.

Vi var där: Lanseringen av Highland Park Fire

Nu på fredag den 17 februari är det dags för Highland Park senaste whisky ”Fire” att göra sitt intåg i de svenska whiskyhyllorna.

Highland Park Fire – Eldjättarnas furste

Ice hette den förra utgåvan i Highland Parks serie och nu är det alltså dags för Fire. Inte helt ologiskt kanske. Även denna är inspirerad av en legend och nu av den där Surt – eldjättarnas furste.

Highland Park – bara för oss!

Svenskar har länge varit lojala anhängare av Highland Park. Som tack för det får vi nu en Highland Park Single Cask som är ”Bottled for Sweden”.

Vi testar Highland Park single cask

Ta ett av Skottlands mest respekterade destillerier. Välj ut ett par fat och buteljera för Sverige. Läck nyheten på en väl utvald mässa och släpp sedan flaskorna på Systembolaget. Se hur de säljer slut på mindre än tio sekunder, bokstavligen. För bra för att vara sant? Inte när det gäller Highland Park och Martin Markvardsens […]

Highland Parks nya Single Casks

Efter 11 år lanserar nu Highland Park en ny Single Cask-serie. Totalt är det tre stycken som kommer att lanseras exklusivt i Sverige. Den första kommer torsdagen den 20 oktober och trycket väntas vara mycket högt – och det finns bara 185 flaskor.

Test: Highland Park – Orkneys stolthet

Att skotska destillerier gärna omger sig med myter och historier är tämligen välkänt hos whiskyintresserade vid det här laget. Frågan är om inte Highland Park på Orkney tillhör de mest mytomspunna ändå? Beläget på en karg ö i Nordsjön där vinden blåser riktigt hårt och vikingarnas närvaro känns nära i historien är det svårt att […]

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.