Whiskymässan – skaffa nyckeln till skattkamrarna

Om ni inte redan är en av Glenlivets väktare så anmäl er under Stockholm Beer & Whisky festival hos Pernod Ricard och bli en »Guardian«. Ni får medlemskort och dessutom en tillfällig nyckel och kan därmed låsa upp dörren till deras skattkammare där mängder av spännande, unika och speciella whiskysorter väntar.

Och inte nog med det: Efter mässan får ni Glenlivet Guardians riktiga nyckel. Och det betyder att nästa gång ni gör ett besök på Glenlivets destilleri kan ni låsa upp dörren som leder in till The Guardians Library.

Där i den ombonade, trivsamma miljön kan ni inte bara avnjuta några exklusiva drams  utan får också bjuda in upp till tre gäster som får en oförglömlig upplevelse.

Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Åke Jacobsson känd profil i dryckesbranschen. Åke ser du ofta med de stora inom whisky och öl.