Möt oss på Stockholm Beer & Whisky festival!

stockholmbeer

Nu börjar snart en av årets höjdpunkter! Den 30 september – 2 oktober  och 7 oktober – 9 oktober löper Stockholm Beer & Whisky festival av stapeln och Allt om Whisky är självklart där. Det är utställarrekord med fler utställare än någonsin vilket borgar för en riktigt intressant mässa.

I vår monter kan du träffa oss och våra skribenter, men också delta i vår spännande tävling där du kan vinna aptitliga priser.

Väl mött på Stockholm Beer & Whisky festival 2010! Platsen är som vanligt Factory Nacka Strand.

Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Åke Jacobsson känd profil i dryckesbranschen. Åke ser du ofta med de stora inom whisky och öl.