Vinnarna i öl- och whiskykryssen #6-2014

Ölkrysset

Bland krysslösningarna sökte vi en italiensk bil och en USA-delstat med egna kakor. Svaren var Lancia och Maryland. Den här vinnaren får ett exemplar av Örjan Westerlunds ”101 öl du måste dricka innan du dör”:

Vinnare:
Bengt Karlsson,Hammarö

Whiskykrysset

Bland krysslösningarna sökte vi en stadsdel i New York och träsprit. Svaren var Manhattan och metanol. Två vinnare får varsitt exemplar av Katarina och Harald Nordlis bok Spirituella resor, de är:

Vinnare:
Jan E Andersson, Järfälla
Lasse Wideklint, Hovmantorp

Stort grattis till vinnarna! Du hittar alla våra kryss här: Whisky- och ölkrysset.

Etiketter

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör