The Homebrew winner is…

bildRepresentanter för tävlingen tillsammans med vinnaren Jonas Barlind (tredje från vänster).
IPA Homebrew Competition är ett samarbete mellan Pot Belly Brew Shop, Beerbliotek och En Öl & Whiskymässa i Göteborg. Tävlingen gick ut på att brygga en egen IPA med alkoholhalten 6-8 procent. Inte mindre än 48 bidrag hade lämnats in sista tävlingsdagen som var den 12 december. Så småningom hade juryn vaskat fram fem finalister och så till slut en vinnare: Jonas Barlind.Om hans IPA sa de: ” Ett otroligt välgjort öl, precis vad vi var ute efter”. Jonas själv kommenterade vinsten så här: ”Jag fattar ingenting. Jag började brygga för snart tre år sedan men har inte tävlat så mycket. Det känns helt fantastiskt.

Nu får Jonas själv brygga sitt öl på Göteborgsbryggeriet Beerbliotek och premiärfaten kommer att serveras på öl- och whiskymässan i samma stad den 25 april.

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!