Mackmyra på frammarsch

iskristall_produktbild_70clVi har tidigare berättat om att Mackmyra Whisky tilldelades utmörkelsen ”Distiller of the Year” av Wizards of Whisky, i regi av vår skribent Dominic Roskrow, som samtidigt passade på att utnämna Mackmyras Midnattssol till World’s Best Single Malt Whisky. Nu är det dags igen: Mackmyra Iskristall, uppföljaren till Midnattssol, har utsetts till Europas bästa single malt whisky av World Whiskies Awards och tidskriften Whisky Magazine. Den lanserades i december och hade då hunnit med att plocka en medalj på Stockholm Beer and Whisky Festival.

logoSom de själva utbrister: ”Svensk whisky är verkligen på frammarsch i världen just nu!”

 

 

 

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!