Öl & whisky i Falkenberg igen


Falkenberg
För tredje året i rad arrangerar Fredrik Carlsson och Fredrik Almryd en öl- och whiskymässa i Falkenberg, och det är inte undra på med tanke
på framgångarna med de två tidigare.

Mässan har blivit Hallands största dryckesmässa, som förra året besöktes av 2 400 och som i år har drygt 50 utställare.
Bland årets nykomlingar finns bland andra Smögen Whisky, The Scotch Malt Whisky Society, Svensk Champagneimport och flera nystartade mikrobryggerier.

– När vi började planera för mässan för några år sedan så fanns det bara två bryggerier i Halland, nu finns det hela nio stycken, varav åtta kommer att ställa ut på vår mässa”, berättar en entusiastisk Fredrik Almryd.

FalkenbergLoggaDe nystartade bryggerierna från Halland är The Pine Ridge Brewery från Falkenberg, Strandlida Bryggeri, Imperiebryggeriet och Halmstad Brygghus. Verksamma sedan flera år är Carlsberg Sverige, Krönleins Bryggeri, Byaregårdens Brygghus och Folkared 15.

På mässan erbjuds det även delikatesser som choklad och praliner, korvar och ostar, tunnbröd och smaksatt havssalt, med mera.
Datum att markera och boka resa och hotell för är den 21 och 22 augusti. Adressen är Falkhallen, Nyhems Plan 1 i Falkenberg.

Läs mer om programmet i Falkenberg på olochwhisky.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!