Sök vårt ölstipendium!

Allt om Whisky & Öl söker dig som har ett ölintresse utöver det vanliga, som vill lära dig ännu mer och älskar nya upplevelser. Du trivs att vara med människor, är social och vill kanske till och med lära dig hur man håller ölprovningar. Vi kommer att välja ut två stipendiater som får följa med på denna unika resa.

chimaylogoSå här går det till:
Fundera på varför just du är värd att få detta stipendium. Skriv en motivering och sänd in den till chimaystipendie@alltomwhisky.se. Motiveringen får innehålla max 200 ord.

Se till att du får med namn, personnummer, adress, telefonnummer och email. Skriv också vad som fått just dig så intresserad av öl. Skicka med en lista på tre öl som är dina favoriter och även vilken Chimay du helst dricker och gärna till vad. Bifoga en bild på dig, högupplöst om du har.
Maila din motivering senast fredagen den 9 okt 2015. Resan kommer att göras i slutet av november i höst.

Lycka till!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!