World Whisky Forum på Box destilleri


Box Whisky anordnar i februari World Whisky Forum, där tio välkända whiskyprofiler under ledning av den internationellt välkände David Broom kommer att diskutera whiskyns då, nu och framtid.

Det händer mycket i whiskyvärlden just nu. Det kanske är dags att ta upp allt till ytan och diskutera saken. Box vill nu tillsammans med resten av världen plantera ett frö av diskussion och nätverkande inför framtiden. Man har bjudit in världen till World Whisky Forum för att ge möjlighet att diskutera och dissekera whiskybranschen av igår, idag och i framtiden.

Man vill och önskar att gäster tillsammans med gästföreläsare bidra med dina egna tankar och insikter. Dave Broom, en internationellt erkänd whiskyskribent, kommer att leda de tio gästtalare och hålla i tyglarna under intressanta paneldiskussioner och debatter. Här kommer det också att ges möjlighet att prova några utsökta och sällsynta whiskies med all säkerhet. Det här kan bli ett spännande event. Allt om Whisky är såklart på plats.

Gästföreläsare: Ichiro Akuto och Yomi Yoshikawa från Chichibu Distillery, Jasmin Haider-Stadler från Haider/Roggenhof, Ludo Ducrocq och Kevin Abrook från William Grant & Sons Distillers Ltd, Tony Reeman-Clark from Strathearn Distillery, Matt Hofmann från Westland Distillery, Roger Melander från Box Distillery, Patrick van Zuidam från Zuidam Distillers, Ian Palmer från InchDairnie Distillery and Steven Kersley från BrewDog.
Läs mer om deras föredrag på worldwhiskyforum.org

Eventet går av stapeln den 9-10 februari 2017 på Box Destilleri.
Deltagarantalet är begränsat och först till kvarn gäller. Mejla till ticket@worldwhiskyforum.org. Priset är 595 euro, vilket inkluderar:

  • Transport från Sundsvall (flygplatsen) eller Kramfors (tåg).
  • Enkelrum på hotell Hallstaberget.
  • Lunch nionde och tionde februari.
  • Middag på Skybar med fantastisk vy över berg och dalar.
  • Två whiskyprovningar
  • Rundtur på Box destilleri

Mer information och biljetter till eventet hittar du på worldwhiskyforum.org

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!