Häng med oss till Balvenie!

Nu får du en unik chans att lära känna whiskyproducenten Balvenie på nära håll. Följ med när Allt om Whisky och Balvenie sänder live från destilleriet i Speyside, Skottland.

Ni får ett exklusivt möte med Balvenies Global Brand Ambassador Gemma Paterson och destilleriets legendariska Malt Master David C. Stewart. Tillsammans med sitt team tar Gemma och David dig med på en exklusiv rundtur.

Det är ett interaktivt, kostnadsfritt och livesänt besök.
Gemma sitter på destilleriet och är drottning över sändningen. Lokala ambassadörer är utposterade med kameror på olika platser i destilleriet – redo för att prata med personalen om deras olika hantverk. Rundturen kommer att bli en oförglömlig upplevelse!

Ta chansen att interagera med proffsen och få möjligheten att ställa frågor direkt till David Stewart och Gemma Paterson. Häll upp ett glas av din favorit-Balvenie, ladda några frågor och möt oss live. Du väljer själv hur pass delaktig du vill vara – vill du bara titta så är det förstås helt OK. Håll utkik på Facebook för länk till det livesända eventet. Boka redan nu in torsdagen den 5 november kl. 18:00 i kalendern!

https://www.facebook.com/alltomwhisky

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!