Cinderella Whisky Fair 2022 – dags att boka!

Cinderella

Nyligen besökte Allt om Whisky Cinderellas Whisky Fair Special Edition. Redan nu har Viking Line gått ut med datum för nästa års stora Whiskymässa. Så boka in 10-12 februari i kalendern om du inte vill missa Cinderella Whisky Fair 2022.

Det här är en väldigt rolig mässa där du har möjlighet att få prova roliga buteljeringar samtidigt som du kan köpa flaskorna. Så äntligen är mässan tillbaka i sitt ordinarie format, med stort mässområde, många utställare, master classes, provningar och ett stort utbud av unika whiskysorter att handla med sig hem.

Datum: 10-12 februari 2022
Prisexempel: 1 035:-/ person. Inkl. del i Insidehytt för två, entré till mässan och tio provningskuponger.
Läs mer och boka på https://www.vikingline.se/whiskymassan

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!