Smygläs Allt om Whisky på mässan

Av | Publicerad 2013-09-25 | Lämna kommentar

Även Allt om Whisky finns – naturligtvis – på plats. Kom gärna förbi monter 51 och träffa redaktionen, eller delar av den. Här erbjuds också gratis smygläsning av det senaste numret som bland annat handlar om Ardbeg, Englands sanna whiskypionjärer och Mackmyras uppmärksammade rökwhisky.

sthlmbeer_web_logoSamtidigt kommer David Mortimer Hawkins, uppskattad medarbetare i Allt om Whisky, att vara där och presentera sin nya fotbollskokbok, 2×45, 45 matcher och 45 matchande matrecept, skriven tillsammans med fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagic och Riki Simic.

När ni väl är på plats kan vi på redaktionen alltid rekommendera flera spännande seminarier. Varför inte bevista Highland Parks Masterclass med Martin Markvardsen (torsdagen den 26, kl 19:00); Barceló & Diplomatico av och med Måns Lundeberg och Johanna Ekbrant (fredagen den 27, kl 16:00) eller Innis & Gunn’s Masterclass med Tommy Isaksson (torsdagen den 28, kl 15:00)?

Etiketter: ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.