Smygläs Allt om Whisky på mässan

Även Allt om Whisky finns – naturligtvis – på plats. Kom gärna förbi monter 51 och träffa redaktionen, eller delar av den. Här erbjuds också gratis smygläsning av det senaste numret som bland annat handlar om Ardbeg, Englands sanna whiskypionjärer och Mackmyras uppmärksammade rökwhisky.

sthlmbeer_web_logoSamtidigt kommer David Mortimer Hawkins, uppskattad medarbetare i Allt om Whisky, att vara där och presentera sin nya fotbollskokbok, 2×45, 45 matcher och 45 matchande matrecept, skriven tillsammans med fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagic och Riki Simic.

När ni väl är på plats kan vi på redaktionen alltid rekommendera flera spännande seminarier. Varför inte bevista Highland Parks Masterclass med Martin Markvardsen (torsdagen den 26, kl 19:00); Barceló & Diplomatico av och med Måns Lundeberg och Johanna Ekbrant (fredagen den 27, kl 16:00) eller Innis & Gunn’s Masterclass med Tommy Isaksson (torsdagen den 28, kl 15:00)?

Johan Franco Cereceda är en av landets mest meriterade vinjournalister. Har bred erfarenhet av både journalistik och vin och annan dryck, bland annat som uppskattad utbildare. Johan har tidigare dessutom jobbat på flera av landets vintidningar. Är en av Nordens ledande Spanienspecialister.