Banner

Premiär för Europas högst belägna whiskylager i Lofsdalen

Av | Publicerad 2016-01-21 | Lämna kommentar


– Det är svårt att beskriva hur mäktigt det är att vara uppe på Hovärkens topp och verkligen uppleva naturens krafter. Tillsammans med Skybarens unika design är det troligen världens coolaste whiskylager och ett måste för alla som gillar whisky och den nordiska fjällvärlden. Mackmyras cirkel är nu sluten. Idén till den första svenska whiskyn föddes i en fjällstuga i mars 1998 med skotsk whisky i glasen. Nu ser vi fram emot många sammankomster i Lofsdalens fjällstugor och i Skybaren, men med svensk whisky i glasen, hälsar Mackmyras VD och grundare, Magnus Dandanell.

mackmyra_whiskylager_lofsdalen

Bygget är ett samarbete mellan Lofsdalens fjällanläggningar och Mackmyra och där ska deras fatägare lagra sina personliga 30-litersfat, och i skybaren med milsvid utsikt över det svenska fjällandskapet erbjuds, förutom provsmakning av de egna faten, möten och tillställningar utöver det vanliga.

Läs mer hos Mackmyra.

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.