Banner

Meantime Pale ale – Under tiden i fasta sortimentet

Av | Publicerad 2017-10-05 | Lämna kommentar


Bryggeriet Meantimes första öl här hemma finns i fasta sortimentet sedan september. Det heter London Pale Ale och beskrivs som en pale ale med fina inslag av fruktig citrus som rundas av med bittra toner.

Meantime Brewing Company grundades 1999 av Alastair Hook. Hans vision var att producera spännande smaker av hög kvalitet. Idag har företaget ett bryggeri i södra London som även välkomnar ett stort antal besökare med en passion för hantverksöl. Meantime har på kort tid blivit ett populärt bryggeri som tilldelats en rad priser. År 2008 utsågs Alastair Hook till årets bryggare av British Guild of Beer Writers.

Deras London Pale Ale är en klassiskt brittisk pale ale i modern tappning. Den är bryggd med brittisk Kent Goldings och amerikansk Cascade och Centennial humle.

Meantime London Pale Ale rekommenderas till den kraftigare typ av mat som serveras på Londons pubar – tänk köttfärspaj, hamburgare och steak sandwich. Den passar även utmärkt till kraftigare pastarätter och kryddig mat som en krämig och smakrik curry.

Bryggeriet och deras Visitors Centre har adressen Lawrence Trading Estate, Blackwall Lane, London SE10 0AR. £ 20 kostar en Classic Tour medan man för fem pund till får en skräddarsydd rundvandring. Kolla deras hemsida: www.meantimebrewing.com

Meantime London Pale Ale
Nr: 1003
Volym: 33 cl
Pris: 19,90 kr

Etiketter: , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.