Presentförpackning för Ardberg-älskaren


Ardbeg lanserar en presentförpackning i form av Ardbegs lagerhus på ön Islay i Skottland. En given present till Islay- och single malt-älskaren kanske? Förpackningen finns i begränsad upplaga på Systembolaget från den 1 november.

Ardbegs ikoniska lagerbyggnad representerar Ardbegs tid och själ. De stora svarta bokstäverna, ARDBEG, på den vitkalkade byggnaden fungerade en gång som skylt för fartyg som levererade varor till destilleriet.

Den iögonfallande förpackningen som nu lanseras är utformad som Ardbegs lagerhus med svarta bokstäver, vitkalkade väggar och präglade nitar och innehåller Ardbeg Ten Years. Förpackningen öppnas via taket som har gångjärn.

– Lagerbyggnaden vid havet måste vara den mest fotograferade och delade bilden av destilleriet. Den här presentutgåvan ger människor möjligheten att ta hem eller dela med sig av Ardbeg, både plats och whisky. Ardbeg Ten Years har fantastiska och briljanta toner, som ger en välkomnande smak av destilleriets långa och nära förbindelse med havet. Tillsammans med den välbekanta den rökiga och torviga kraften är den salta tången perfekt balanserad med sötma. Den här gåvan fångar Ardbeg perfekt, den otämjda Islaysjälen, säger Mickey Heads, destillerichef Ardbeg.

Presentförpackningen Ardbeg Warehouse finns i begränsad upplaga från den 1 november 2107.

Artikelnummer: 513
Pris: 499 SEK
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 46 %

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!