Banner

Gör lyxigt julgodis på Baileys Treat Factory

Av | Publicerad 2017-12-08 | Lämna kommentar


Den 16-17 december blir PS Matsal på Söder i Stockholm en julgodisfabrik dit alla som vill är välkomna att skapa sina egna sötsaker smaksatta med Baileys tillsammans med konditorn Tea Malmegård.

Tea Malmegård har tidigare jobbat med både Lux och Operakällaren och är en av Sveriges mest älskade konditorer. Inför Baileys Treat Factory har Tea tagit fram tre helt nya recept: en tryffel, en kola och en fudge – alla baserade på den runda och mjuka smaken hos Baileys.

– Som konditor älskar jag givetvis julen och den naturliga plats som bakverken får. Att bakning dessutom blir en gemensam aktivitet där vänner och familj skapar något gemensamt är också fantastiskt! Hur goda lussebullarna eller pepparkakorna med garnering än är så känns det roligt att få vara med att ta fram recepten till Baileys Treat Factory och ge alla deltagare en möjlighet att baka något med lite mer vuxna smaker, säger Tea Malmegård.

Besökarna får alla ta med sig sina bakverk hem i förpackningar som passar perfekt att bjuda på som dessert eller att ge bort som gåva. Dessutom får alla deltagare också chans att prova årets galnaste dryckestrend: freakshakes! Även där har Tea Malmegård tagit fram tre recept baserade på Baileys klassiska gräddlikör, Baileys Chocolate Luxe och sommarens dryckesnyhet Baileys Iced Coffee Latte.

Baileys Treat Factory öppnar upp för allmänheten den 16-17 december och håller till i PS Matsal på Nytorgsgatan 42 i Stockholm. Biljetterna kostar 200 kronor styck och kan nu bokas via Billetto.

Etiketter: , , ,

Prenumerera på Allt om Whisky | Köp tidigare utgåvor

Tyck till

 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.