Allt om Whisky nr. 6, 2017


I 2017 sista nummer rundar vi av året med ett supermaffigt test av Amrut, berättar historien bakom Lagavulin och pratar med Paul Malone, brand ambassador på Ardbeg. För den rätta julstämningen bjuder hela redaktionen på sina bästa kluckande klappar till jul. Vi hälsar på Glendronach, pratar drinkar med Torres världsambassadör Javier Reynoso och mat med Anders Levén. Självklart testar vi julöl men passar även på att smaka lite extra på franskt öl. Eftersom julen nalkas provar vi snaps och rundar av med lite whiskylikör.
Hoppas du får en härlig jul och mycket tid till både whisky och läsning!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.