Banner

Imagine & Gunn-tävlingen avgjord

Det skotska hantverksbryggeriet Innis & Gunns tävling Imagine & Gunn är avgjord. Stefan Skogh från Strängnäs fick flest röster och tog hem vinsten med sitt förslag på en bourbonfatslagrad Winter Cookie Stout med smulade pepparkakor, kanel, ingefära och farinsocker.

Grattis till Höga Kustenvinnarna!

I vårt senaste nummer av tidningen hade vi en Boxrelaterad tävling om Höga Kusten. Mängder av svar har trillat in och här kommer de tre först lästa – de vinner varsitt exemplar av den nyutkomna guideboken ”Höga Kusten – Vår del av världen, ursprung, råvaror och smaker”.

Mikas öl vann!

Det skotska hantverksbryggeriet Innis & Gunns tävling Imagine & Gunn är avgjord. Mika Jeppsson från Sölvesborg kammade hem vinsten med sitt förslag på en bourbonfatslagrad Imperial Stout smaksatt med choklad, vanilj och jalapeño.

Finalisterna klara i Imagine & Gunn

Sveriges mest kreativa ölälskare har bidragit med helt fantastiska idéer för nästa specialutgåva från Innis & Gunn. Över 150 bidrag har skickats till det skotska hantverksbryggeriet, där bryggmästare Dougal Sharp och hans team har utsett finalisterna.

Sommarkryss med öl i fokus

Lite hjärngymnastik i hängmattan kanske? Vi bjuder på ett korsord med ett specifikt ölmärke i siktet. Vinn T-shirt eller väskor!

Sommarkryss med bourbon i fokus

Lite hjärngymnastik under midsommarhelgen kanske? Ett korsord med ett specifikt amerikanskt destilleri i blickfånget. Vässa pennorna! Vinn designad skotsk näsduk!

Vinn biljetter till årets Ardbeg Night

Ardbeg day blir i år Ardbeg Night. För ni har väl inte missat att det kommer en ny lansering från Ardbeg den 3 juni vid namn Dark Cove?

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.