Vinn biljetter till Stockholms nya dryckesmässa


Missa inte premiären av Öl & Spritmässan 6 – 7 oktober 2023 på Stockholm Waterfront.

Välkommen till Öl & Spritmässan Stockholm! Oavsett om du är en inbiten öl-/ spritnörd eller nyfiken novis är Öl & Spritmässan upplevelsen för dig.

Öl & Spritmässan finns plats för den explosionsartade gintrenden, hantverkssprit, högt ansedda destillerier, svenska bryggerier och importörer.
Här får du som besökare prova dryck från välkända varumärken, lära dig mer om malt och destillat, inspireras till nya smakupplevelser och träffa människorna bakom drycken.

Öl & Spritmässan arrangeras på Stockholm Waterfront, mitt i centrala Stockholm. Ett smultronställe för dig som vill lära dig mer om och upptäcka det bästa av öl- och spritdrycker, bara en trappa upp från Stockholm centralstation.

Mässan går av stapeln den 6–7 oktober på Stockholm Waterfront. Åldersgränsen är 20 år. Läs mer och beställ biljetter på svenskadryckesmassor.se.

VINN BILJETTER TILL MÄSSAN MED OSS!

Tävla med Allt om Whisky! Tre lyckliga vinnare vinner två biljetter vardera.

>>Tävla här!<<

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!