Exklusiv Bourbon för Allt om Whiskys läsare är nu släppt

Nu är vår senaste buteljering, Yellowstone Hand Picked by Allt om Whisky, en bourbon från Limestone Branch Distillery äntligen släppt!

Yellowstone Hand Picked Collection buteljeras i ett antal väl utvalda samarbeten under året världen över. Då handplockas enstaka fat som passar för single cask-buteljering, var och en provade av den sjunde generationens destillatör, Steve BeamLimestone Branch.

Allt om Whiskys smaknoter:
Doft: Väldigt fruktdriven med äkta vaniljtoner som blandas med läder, mjuk sötlakrits, nyklippt gräs, kryddnejlika och rågbröd med sirap.
Smak: Fyllig, krämig med smak av Toscakaka (med hasselnötter), körsbär, vaniljmuffins och persikor. Den fruktiga, mjuka inledningen balanseras upp av den högre alkoholstyrkan och den tydliga kryddigheten från faten.
Finishen är medelstor ljuv, ljus, aromatisk och pirrande pepprig.

Whiskeyn finnas att beställa med dolt artikelnummer som du endast får genom att följa oss. Kom ihåg att det endast är ett begränsat antal flaskor det rör sig om.

Yellowstone Hand Picked Collection hand selected by Allt om Whisky

Nr: 8599001
Alkoholhalt: 51 %
Antal flaskor: 276 st.
Pris: 799 kr

Tävling – Vinn tomfatet från Allt om whiskys bourbon!

Det tomma fatet från Allt om Whiskys Yellowstone-bourbon kan bli ditt. Det gamla fina fatet pryder vilket whiskyrum som helst. Svara på några enkla frågor här – lycka till!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!