Allt om Whisky #1 2012 snart i butik

Nu har vi fått senaste numret av Allt om Whisky från tryckaren! Det är, som vanligt, ett fullmatat nummer. Temat är Irland, och vi  hälsar på destillerier som Jameson, Tullamore, Cooley och Kilbeggan, gör en rundtur på Dublins pubar och intervjuar en av de viktigaste männen på destillerierna – tunnbindaren. Vi tar också ett snack med Guinness bryggmästare Fergal Murray. Dessutom krönikören Anders Fridén från In Flames, Master blender Folke Anderssons nya projekt och mycket mer. Håll utkik i butikshyllan!

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.

2 kommentarer

Comments are closed.

Verifierad av MonsterInsights